Global Wind Organisation grundutbildning Basic Safety Training är den gällande standarden för utbildning inom vindkraftsbranschen. För att hålla ditt certifikat giltigt behöver du inom 2 år (24 månader) gå denna Refresher-kurs.

Kursen görs över 3 dagar och hålls inomhus i vårt utbildningscentrum i Umeå. Har du inte gått Basic Safety Training-utbildningen så är det den du ska gå först, läs mer.

Våra kursledare är välutbildade och har många års erfarenhet av att hålla dessa kurser. Kursmomenten i denna utbildning är:

  • Manual handling
  • Fire awareness
  • First aid
  • Working at height

Målgruppen för denna utbildning är redan är certificerade inom GWO och gått Basic Safety Training-kursen och arbetar med vindkraftverk. Syftet med utbildningen är att att hålla kunskapen vid liv och introducera eventuella uppdateringar och nya rekommendationer.

Examinationen ingår i kursen och sker genom praktiska och muntliga övningar. Kursledarna gör också en kontinuerlig utvärdering av deltagarna. En genomförd och godkänd utbildning gör deltagaren håller sitt certifikat aktivt ytterligare två år.

Under kursen går vi också igenom den personliga skyddsutrustning som behövs för att sedan arbeta i fält. Om så önskas kan deltagarna sedan köpa denna skyddsutrustning genom Nord Access efter genomförd utbildning.

Giltighetstid: 2 år
Kurslängd: 24 timmar (3 dagar)
Instruktörer: 2
Information om GWO: läs mer

Pris och bokning

Pris: 10 800 kr + moms

I kalendern här på sidan ser du våra kommande kurstillfällen.

För bokning, ring eller maila till vår utbildningsansvarige.

Per Öhman
070-8824099
utbildning@nordaccess.se

Kalender

Galleri